Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

JoLe-Tuonti - teroituspalvelua juuri sinulle

Erinomainen hinta-laatusuhde!

Teroitushinnastomme >>

Historia
 

Myrskytuulen ja JoLe-Tuonnin tarina

 
 
Kennelnimeä hakiessamme olimme aktiivisesti mukana vinttikoiraurheilussa, ja halusimme luonnollisesti löytää nimen, joka kuvaisi jollakin lailla kasvattamiamme englanninvinttikoiria.
Toinen nimivalintaan vaikuttanut tekijä oli se, että talomme sijaitsee pienen mäen päällä, jonne tuuli sopii erityisen hyvin juuri syksyllä ja talvella. Kesällä taas leppeä tuulenvire vilvoittaa mukavasti.
 
Vinttikoiramme saavuttivat menestystä niin juoksuradoilla kuin näyttelykehissäkin. Pitkäaikainen ja onnistunut kasvatustoimintamme sai tunnustuksena myös Vuolasvirta-palkinnon.
 
Vinttikoirista siirryimme pikkuhiljaa norwichin- ja norfolkinterriereihin. Näitä terrierirotuja kasvatimme parisenkymmentä vuotta ja koiramme sekä kasvattimme saavuttivat näyttelymenestystä niin koti- kuin ulkomaisissakin kehissä. Myrskytuuli-nimi tuli tunnetuksi ja arvostetuksi näidenkin rotujen kasvattajapiireissä. Työmme noteerattiin N&N-yhdistyksen kultaisella ansiomerkillä.
 
Norwichin- ja norfolkinterriereiden myötä koirien trimmaus ja siihen liittyvät koneet, terät ja sakset tulivat meille hyvinkin tutuiksi. Kun oman trimmauspalvelumme välineet kaipasivat huoltoa, huomasimme melkoisen puutteen - teroituspalvelua ei juurikaan ollut tarjolla. Tähän tarpeeseen perustimme JoLe-Tuonnin, joka teroituksen lisäksi myös toi maahan korkealaatuisia trimmauskoneita ja -teriä sekä saksia.
 
Kennel- ja kasvastustoimintamme on päättynyt jo muutamia vuosia sitten, samoin tuotteiden maahantuonti on nyt lopetettu. Sen sijaan JoLe-Tuonti keskittyy nyt kokonaan teroituspalveluun, joka jatkuu tunnetulla ammattitaidolla ja kokemuksella. Toimituksemme ovat nopeita ja luotettavia ja työn jälki laadukasta - siitä kertonee jo vuosia jatkunut yhteistyömme laajan vakioasiakaskuntamme kanssa.